top of page

Aktiviteter & kurser

KURSUS/ UNDERVISNING
- Jobsøgning
- Autolære
- Cykellære
- Selvtilldsopbyggende kurser

 

JOBSØGNING
Den unge hjælpes i jobsøgning. Dette "kursus" har meget ofte forskellig længde og forløb fra gang til gang, da det vil blive planlagt efter den unges lyst, kendskab og erfaring med arbejdslivet.

 

AUTOLÆRE 
her vil det være muligt at få indblik i motoren og bilens andre forskellige tekniske dele. Der vil endvidere være muligt for evt. at lære at reparere eget køretøj, her kunne tænkes på bil, motorcykel, knallert, ja, sågar en plæneklipper.
 

CYKELLÆRE

Her er det både at køre cykel, men også at ”bygge” cykler.
 

SELVTILLIDSOPBYGGENDE KURSER
Her er der tale om typisk 2 – 4 dags kurser, hvor den unge vil udfordre sine egne grænser, under titlen ” Lær dig selv, at kende” .

Kurserne vil typisk foregå i det fri, enten i ind- eller udland. Der vil være tale om såkaldte ”overlevelsesture” med individuelt indhold, men i stil med bjerg/fjeldvandring, kajakture, rapelling osv.

DE "RIGTIGE" UNGE MÆND


Et aktiverings og udviklings tilbud, med individuel handleplan, mentor ordning og meningsfulde arbejdsopgaver.

De "rigtige" unge mænd/Kvinder er et arbejdsmarkedsforberedende kursus for mennesker der af en eller anden grund er sat ud af uddannelses- og arbejdsmarkedet,

 

Målgruppen er mennesker fra 15 år, der for nylig har stået i en alvorlig personlig krise, af kort eller lang varighed, som har gjort at det kræver en særlig indsats for at vende tilbage til enten uddannelsessystemet eller arbejdsmarkedet.

 

Projektets hensigt er gennem samvær, undervisning og aktiviteter, at medvirke til at bygge bro fra et liv, med modgang, krise, psykisk habitus, til en tilværelse med nye målsætninger i forhold til ansvar for eget liv, fritid, uddannelse og arbejde.

MTB cykling

 

Tre gange om ugen i samarbejde med Aalborg MTB shop vil der være mulighed for både i gruppe og individuelt, at dyrke løbe-, motions-, styrketræning og aerobic.
 

bottom of page